Troba'ns a: xarxes LinkedIn Instagram Facebook
singular@creaciosingular.com . Barcelona

FORMACIÓ

Cursos a mida

Fem formació especialitzada. Oferim formació a empreses, formació presencial i formació online. També gestionem la tramitació de la bonificació de la formació.

Formació | Cursos de Prezi

CURSOS DISSENY I COMUNICACIÓ

 

 

Creació de material comunicatiu.

Aquest taller engloba eines per a crear i editar contingut comunicatiu. Sovint ens trobem que a més de generar els continguts també hem de produir les peces finals.

L’objectiu és conèixer eines online que ens ajuden a dissenyar contingut gràfic i audiovisual per documents, memòries corporatives, web o xarxes socials que gestionem.

OBJECTIUS

CONTINGUTS

Dissenyar sense ser dissenyador

Producció de continguts

Infografies i gràfiques

Fotografia i vídeo

 

Hores lectives: 9 hores

Coneixements previs: conèixer Internet a nivell usuari.

INSCRIPCIONS

Si vols més informació, envia'ns un mail a formacio@creaciosingular.com

FORMADORES

 

Marta Aguiló.

marta-aguilo

Em vaig llicenciar en Filologia Anglesa però aviat vaig descobrir el món de les noves tecnologies i el disseny. M’he especialitzat en presentacions corporatives amb programes tradicionals com PowerPoint o eines més innovadores com Prezi o Powtoon. Sempre he combinat la meva feina de disseny web i gràfic a Creació Singular amb la docència, perquè m’encanta ensenyar allò que sé i allò que vaig aprenent amb l’experiència.

 

Eva Gabarrós.

eva-gabarros

Periodista. 14 anys treballant al món de la televisió local m’han donat un olfacte especial per trobar notícies a sota de les pedres. I ara m’agrada ajudar les petites empreses a trobar la notícia dins la seva organització. Ara n’hi diuen continguts. Poden ser textos, fotografies, vídeos o tot allò que vulguem: coneixement, informació, entreteniment, il·lusió. Són conceptes que estan en el dia a dia de qualsevol professional. I els ha de saber transmetre. www.objectiu.cat

 

 

 

 

 

 

 

xarxes LinkedIn Instagram Facebook LinkedIn Instagram Facebook
franja negre