Troba'ns a: xarxes LinkedIn Instagram Facebook
singular@creaciosingular.com . Barcelona

FORMACIÓ

Cursos a mida

Fem formació especialitzada. Oferim formació a empreses, formació presencial i formació online. També gestionem la tramitació de la bonificació de la formació.

Formació | Cursos de Prezi

CURSOS DE PREZI

T'ensenyem a fer les teves presentacions corporatives amb Prezi.

 

Presentacions Prezi. Presenta amb estil.

La imatge que projectes és la que fa que els teus clients potencials et vegin com el professional que necessiten. Com és el teu discurs? T’hi sents còmode? Està d’acord amb la filosofia del teu negoci? Et donem eines i recursos fàcils per aprendre a crear continguts amb el teu propi estil, en el que el que és important hi destaca per sobre de la resta. Continguts visuals i endreçats, que atraparan els destinataris.

Utilitzar una eina innovadora com Prezi ens ajuda a impactar a l’audiència i aconseguir un efecte memorable. Però no és suficient amb conèixer l’eina, sinó també hem d’aprendre a utilitzar-la correctament per treure’n el màxim profit. En el curs ensenyem a estructurar i dissenyar de manera creativa i dinàmica les teves presentacions amb Prezi, així com les eines de promoció i treball col·laboratiu que ofereix Prezi.

OBJECTIUS

CONTINGUTS

EL CONTINGUT DE LA PRESENTACIÓ I LA POSADA EN ESCENA

PREZI, UNA EINA DIFERENT

CREAR UNA PRESENTACIÓ

DISSENY DE LA PRESENTACIÓ

INTEGRAR LA PRESENTACIÓ EN EINES COMUNICATIVES (VIRALITZAR)

 

Hores lectives: 9 hores

Coneixements previs: conèixer Internet a nivell usuari.

INSCRIPCIONS

Si vols més informació, envia'ns un mail a formacio@creaciosingular.com

FORMADORES

 

Marta Aguiló.

marta-aguilo

Em vaig llicenciar en Filologia Anglesa però aviat vaig descobrir el món de les noves tecnologies i el disseny. M’he especialitzat en presentacions corporatives amb programes tradicionals com PowerPoint o eines més innovadores com Prezi o Powtoon. Sempre he combinat la meva feina de disseny web i gràfic a Creació Singular amb la docència, perquè m’encanta ensenyar allò que sé i allò que vaig aprenent amb l’experiència.

 

Eva Gabarrós.

eva-gabarros

Periodista. 14 anys treballant al món de la televisió local m’han donat un olfacte especial per trobar notícies a sota de les pedres. I ara m’agrada ajudar les petites empreses a trobar la notícia dins la seva organització. Ara n’hi diuen continguts. Poden ser textos, fotografies, vídeos o tot allò que vulguem: coneixement, informació, entreteniment, il·lusió. Són conceptes que estan en el dia a dia de qualsevol professional. I els ha de saber transmetre. www.objectiu.cat

 

 

 

 

 

 

 

xarxes LinkedIn Instagram Facebook LinkedIn Instagram Facebook
franja negre