Troba'ns a: xarxes LinkedIn Instagram Facebook
singular@creaciosingular.com . Barcelona

PROMOCIÓ I MARKETING 2.0

Promociona el teu negoci

T'ajudem a promocionar el teu producte o servei amb campanyes de màrqueting a mida i t'ajudem a posicionar-te a les xarxes socials i a les primeres posicions de Google.

 

Promoció i Marketing 2.0 | Direct Marketing

 

DIRECT MARKETING

Directe al client.
No esperis que et busquin.

Direct Marketing

  1. Crea una presentació de la teva empresa, serveis, productes, ofertes, etc.
  2. Tria a quins sectors vols enviar-ho. Més de 1.000.000 d'empreses.
  3. Realitzem l'enviament i t'informem dels resultats.

 

Direct Marketing és un servei que et permet contactar directament amb empreses que per la seva activitat poden estar interessades en els teus productes o serveis. Tenim al voltant de 1.000.000 empreses que anem actualitzant constantment.

Amb Direct Marketing et donaràs a conèixer abans que les empreses tinguin una necessitat. Les estadístiques demostren que primer ens posem en contacte amb telèfons que tenim més a mà abans de posar-nos a cercar per Internet.

És cert que moltes empreses al rebre aquest tipus d'informació l'eliminen, però també existeix un gran volum d'empreses que la desen per considerar-la informació interessant.

Direct Marketing funciona. Així ho demostren les proves que hem realitzat amb alguns dels nostres clients. Fins a un 3% d'empreses a les que es realitzava l'enviament responien o trucaven sol·licitant més informació.

Farem arribar els teus productes i serveis als usuaris dels sectors que t'interessi.
No esperis a que et busquin.

Com funciona

Pensa com vols presentar-te, què vols enviar i nosaltres ho dissenyarem.

Escull a qui vols enviar-ho d'entre les nostres bases de dades.

Nosaltres ens encarreguem de realitzar l'enviament i informar-te dels resultats. També et donarem la base de dades que has comprat.

El disseny és important. Pense quina sensació vols transmetre quan l'empresa destinatària obri el teu mail. Els nostres dissenyadors crearan tantes maquestes com sigui necessari fins a trobar el disseny ideal.

 

xarxes LinkedIn Instagram Facebook LinkedIn Instagram Facebook
franja negre