Troba'ns a: xarxes LinkedIn Instagram Facebook
singular@creaciosingular.com . Barcelona

En cumpliment de la Llei orgànica 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, es fa constar que el lloc i el domini creaciosingular.com pertanyen a Marta Aguiló amb NIF 46682696X i correu electrònic singular@creaciosingular.com.

El web de Creació Singular té com a finalitat el coneixement de l’empresa, les activitats que realitza i els serveis que presta al públic en general. Marta Aguiló es reserva el dret de realitzar, en qualsevol moment i sense avís previ, modificacions de la informació que es mostra a la web.  Els drets de propietat intel·lectual sobre el web, disseny gràfic i codis, són propietat de Marta Aguiló. Queda constància que aquelles imatges que no representen mostres de treballs i que són utilitzades com a elements de decoració a la web són propietat de Freepixels.com.

Marta Aguiló no es responsabilitza de les conseqüències, danys o perjudicis que es derivin de l’accés a la web, de l’ús que es realitzi de la informació que conté o de l’accés a d’altres matèries d’Internet que se realitzi a través dels seus enllaços. Així mateix queda prohibit l’establiment d’enllaços amb aquest web sense autorització prèvia.

xarxes LinkedIn Instagram Facebook LinkedIn Instagram Facebook
franja negre